down down

lägger ner bloggningen för ett tag framöver! seb fick mig och blogga under tiden han va borta, men nu äre no point med det för han är hemmahemmahemmahemma! så ja lägger ner ett tag
cya bitcheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees

Killerqueen!

ligger i sängen och chillar efter middagen, huh så gott det var!
idag var de min andra dag på praktiken, gah! de var svin awesome, fyfan vad jag älskar stället & stilen! & dom är världens gulligaste som jobbar där & man känner sig verkligen super välkommen. just love it! sen har dom världens gulligaste vovvar där också. Issa kom till salongen idag så jag klippte och stylade hennes hår! super nice.
nu blire nog iaf att ta tag i mitt liv lite och duscha, och plugga lite! till helgen blire p-artey hos Ante btw! eeeee och nästa vecka då alla andra har lov så praktiserar jag fortfarande, men de är typ mer chill! sen på Torsdag kommer min sköna böna till Sverige, längtar!

so you wanna be a rock'n roll star


ligger i soffan och myser med täcket. råkade somna här igår.. haha. idag blir det hemfärd, för typ 3veckors tid. igår så hade vi bara idrott sen for jag hem och powernapa i 3 timmar och sen tog jag tag i mitt liv och städa som fan, ställen jag inte ens visste denna lägenhet hade! jag HANDSKURA toalett golvet åallt... ååå så dukti jag kände mig. så fredrik kom och plocka upp mig så åkte vi på Max, där fira jag min städning. de var ja fan värd! nästa gång jag kommer hit, är förhoppningsvis min söta med. can't wait, de är så sjukt. men den som väntar på nå gott, väntar aldrig för länge, right?;)
nu ska ja ta tag i mitt liv och packa! hörs seeeeen do

don't worry about the world coming to an end today.

because it's already tomorrow in Australia.

believe me cause i might get your heart racing
In my skin-tight jeans
and be your teenage dream tonight!

set fire on the rain

fyfan, vaknade för ett tag sen & var redo att gå till skolan. men sen blev som int det av. för mitt hår är fult, å tänker inte visa mig såhär nust nu. så ikväll blir jag brun hårig. jävlart säkert.... huh.. är så less. iaf så fick jag vara hemma idag för våran super gulliga mentor, och hon skickar med huvud, stativ & hölster med min kära granne! NAICE. idag hade vi ändå bara gått halv dag så.
känner mig gooooode sliten. skypa med världens finaste i 3 timmar igår. haha helt sick. till typ halv 5 på morron, lite kämpit! men absolut så värt de. vääääldigt snart kommer han hem & de kan bara bli bättre!

miles can't separate two hearts that really care.

sitter just nu i soffan och slappnar av och ska nog börja läsa på engelskan. har varit en super skön ledig dag. dock lite kallt! tog iaf en sovmorgon till klockan 12, sedan gjorde jag lite engelska och sedan klev jag upp och gjorde go frukost. efter det så gjorde jag matte och gjorde klart en av idrotts uppgifterna. sedan vare bara byta om och på med träningskläderna sen ut och springa i -20 grader! det var faktiskt rätt härligt. Sedan bar det av till ica maxi en sväng. nu är jag hem kommen och har just käktat middag, super gott och välbehövande! på ett tag kommer malin hit, och då blire trix med håret! haha oo så jag gormar. imorn går vi desutom bara halv dag....... och på fredag har vi en lektion.. oo så värt det känns.

so damn happy

shit ligger i soffan och myser med världens härligaste filt & är på ett grymt humör! haha i love it! nu blire å styra upp nå käk och sedan styra upp mitt hår. så jäkla awesome! kommer bli VÄLDIGT spännande! aja. we'll seeeeee
de ja tänkte me de här inlägget var att säga mer till sebbis barra, hur jäkla glad ja ä över att ja hittat honom & att han i stort sätt makes my day genom de aabsolut minsta saker.
OKI, TACK&HEJ

fight for your own happiness people.

two things

if it makes you happy, do it.
if it doesn't, don't.


sitter på skolan för tillfället och är sjukt jäkla trött. blev ingen sömn förens 05.30 imorse.. fyfan. de är typ -26 grader här. HEMSKT! hade suttit väldigt fint med sommar helst nyss. igår var en trevlig kväll! idag blire GÅ hem och hoppas på att man int fryser ihjäl. och sedan bokstavligen gräva ner mig i plugg... engelska..matte..&idrott.. huh -.- fast nu har vi bara kvar mentorstiden sen slutar vi, ä desutom ledig imorn så de är jäklit skönt! men de blir vell bara plugga.. får en hemuppgift idag. fan åsen måste vi läsa en engelskbok. asså fan, så jobbigt. nästa vecka börjar praktiken iaf, & jag ska vara på KillerQueen i lule, och de kan fan inte bli bättre! så jäkla awesome salong :-D aja, that's whats keep me goin for now! idag blir det desutom att sy in hårförlänging, bild kommer in senare. blir bra förhoppningsvis! nu ska ja börja läsa min engelska bok.. oo så trevligt.

where words fail, music speaks.











några goa bitar från chillout listen!

trust no man. fear no bitch.

sitter i en soffa och chillar på skolan med mallan och linda och ska göra nån jäkla bild uppgift. de är svin tråkit, mmm. och de är svin kallt, fyfan. var inte så jävla festligt att gå till skolan idag. trode jag sku frysa ihjäl. min lärare vill "prata" med mig i 5 minuter. och jag vill inte ens veta vad detta handlar om.. nu sitter linda & mallan och diskuterar vad jag är för jävla färg, haha vad är de här.. btw. somnade typ 03.30 igår... det var inte så jävla festligt! och idag äre alla hjärtans dag. yey... aa fast nä...
men puss på mina b-rudar iaf! dom är wunderful

s isaksson - waiting is the hardest part, but you had me at hello


okej. ärligt talat så är du en väldigt awesome person du gör mig lycklig på ett sjukt sätt.
detta är nog desutom första gången jag skriver något sånthär, spec på svenska.
men!
du är bra, på så otroligt många sätt. your like this little piece of heaven. du av någon får allting här i världen att verka väldigt möjligt och det är som att jag aldrig kan få nog av dig, jag är glad att jag fann dig. du får mig på så sinnesjukt bra humör till&med då jag är hungri. du får mig att längta och verkligen hoppas på nånting, även fast man inte ska förvänta sig något och det vet jag men jag vill. du får mig desutom att lita på dig som jag inte litat på någon på ett sådant jäkla långt tag (DON'T SCREW IT UP). jag hatar sättet du säger mitt namn dock för du får de att låta som att hela världen ska gå under i samma jäkla sekund. det förvånar mig att ja ens fortfarande väntar på dig. tro mig, de är inte min grej så det måste ju som ändå betyda nånting. du får mig desutom så jäkla lugn, du får mig inte vilja festa & vara i 110 km/h varenda helg och hinna med ALLT för att man hellre pratar med dig. och de är jag väldigt glad över. helt enkelt så känns de som bara så ijfosnocsojcpskcdpskcnvlsdöskd och snart kommer du hit, jag längtar efter dig sötan.
i really doooooo

now every February you'll be my valentine

ligger i soffan och chillar som satan, super skönt! har bara tagit det lungt idag och riktigt sovit ut, vilket behövdes! har även hunnit med en ansiktsmask och tvätta! kvällen kommer bestå av nergrävning av plugg... huh.. sedan blir det att käka pizza med min ny inflytta under mig granne mallan, so awesome! btw, igår så såg jag och vickan Burlesque, så grymt bra film faktiskt! aja, nu blire lite mer chillmode med min pepsi!

chillmode som sagt!

When a girl leaves, you don’t let her walk away.

You run the fuck after her and pour your heart out on the pavement. You have to tell her all the reasons you want to be with her, and you gotta mean every word of it. You better kiss her like you’ve never kissed her before and hold her in your arms like you’re protecting the world, because she is your world. Fight for her. Don’t let her go. Because once she walks out on you, there’ll be nothing more you can do. And let me tell you boy, you will regret it.

är det nånting jag lärt mig i livet, är att aldrig ta något för givet.

& där kom de! precis som alla andra.
score..

wait for the one who will make you smile like no one else.


it's so damn hard to wait around for something that might never happen.
but it's harder to give up when you know it's everything you ever wanted..

you will never be

sitter just nu i lägenheten, gårdagen var super trevlig! började med en go middag med mamsen & kjell, efter de så var de snabb fix! sen kom sanna, kim, robin & nånmer & hämtade upp mig, efter typ 20 minuters yrande kring där ja bor...
sen bar de av mot antäs, haha! var typ vääärldens finaste hus vi var å partta i, helt sick! efter de iaf så drog vi in till stan, gled runt i timmtal, sen hämta vi upp jennifer på varvet å sedan gled vi till alexander i sunderbyn. haha kändes som vi var på feta roadtrippen igår! fast vi ändå int var de. kom hem, FÖR sent och jag som sku upp jävlart halv 9 imorse... mm gu vad kul de va. iaf, så slockna jag dirrrrr i bilen! shit... nu är ja i lägenheten och mamsen och papsen har vari här hela dagen och fixat på. blir nog en riktigt lugn kväll ikväll om inte sanna kan släpa sig hit!!!!

gam bild sedan ja var mörkhårig

the cure - friday i'm in love


why compare yourself with others?
no one in the entire world can do a better job of being you, than you.

don't worry, everything is going to be amazing!

ÅÅ 2 stycken problem mindre! imorn ska jag gå på stan & köpa ett par nya skor, velar dock om vilka jag ska välja...
sen har jag även klickat hem löshår med syrran! kommer bli super snyggt!:'D nästa vecka är sista veckan i skolan sen blir de praktik i två veckor, det kommer bli så sjukt awesome! första veckan på praktiken kommer och gullrumpisen hem, är ungefär såhÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR jäkla glad över de! + ihelgen blir en nykter helg med plugg och fix i lägenheten. oki, ja är gode skärpt!

heart of them♔

sitter i soffan & är typ sjuk. vaknade imorse och min röst var borta! haha -.- aja, sedan fick jag reda på att vi bara gick halvdag så ides int gå på skolan & att vi är ledig imorn. skönAST! mår typ allmänt dåligt också, eller de är en svin konstig känsla, bara hel allmänt nere. så ska hem ikväll och va hemma tills lördag morgon då kommer mamma och pappa hit och ska fixa kite i lägenheten. och jag är stressad, över mycke skoljobb osv. och måste välja nå nå extra kurser så man får 100 poäng till.. och göra ikapp matten som jag missade förra året. eller den bit jag inte klarat. jag måste beställa hårförlägningen eftersom mitt hår är avklippt. och klarar ej av att ha såhär kort hår,har ångest i sinne. och skor, jag behöver skor.......
huh. aja, nu har jag iaf diskat och städat undan, kanske blir att åka hem med amanda och andreas förhopningsvis.

hey remember me?


i'm use to be your best friend.

the best feeling in the world is when someone you like, likes you back


distance sucks u know but i want you. and only you

hakuna matata?

har just slagit mig ner i soffan ska hoppa i duschen nu sen ska krypa ner i sängen och föröska mig på att sova!
idag har vart en riktigt spännande dag. började med att jag krigade mig upp 07.30 & gjorde mig redo för skolan. sen gick ja å vickan dit, oså sku vi vara i spegel salen hela dagen. men mitt hår var a big mess! så en super gullig 3a fixade de totally! blev awesome. sen får man vell tona igen på någon vecka, men nu ska ja då slänga in hårförlägning iaf!
efter det så tog jag, linda, andrea, fanny & ebba bussen in till stan & tränande, super skönt!

haha men SEN så tog jag och linda bussen tillbaka och for på frasses...fan! aja, man måst ju få unna sig! efter de så gick vi hem till mig och såg nya oth avsnittet & mean girls 2. haha så jäkla knäpp film. och sen kom sebbe&fredrik och våldgästa. seeeeeeen åkte vi till linda och chilla, och för första gången i vinter så blev jag snöbadad. tack fredrik för de btw!

oh boy, you make me feel like no boy, can make me feel like you.

i really really want you!


please don't be like others
prove me you´re different
show me that your worth fighting for.
because you have just no idea
how fast my heart races when i hear you voice.

shut up

i wear heels bigger than your dick.

vakna imorse och mådde kasst. men fick sova i nån timma iaf, sen klev ja upp och satte mig med täcket i soffan och drack kaffe & såg nå dåligt tv program. jag & mina extremt sköna bönor har bestämt alla hjärtans dag, vi ska ut & käka tsm sen sitta hemma hos någon & se ett gäng drama filmer så vi får lipa i sinne! haha de låter tragiskt, iknow! men vem fan behöver killar?;)
- okey, sebbe. du kund ha varit ett undantag om du va här då;)

men anyway jag har lekt lite hemma fru idag, och städat, tvättat, pluggat & bakat en kladdkaka till min kära granne! nu sitter jag och vickan i min soffa och chillar, i brist på annat att göra!
ja ska nog ta tag i mitt liv & diska. de behövs...

Love is giving someone the power to destroy you,but trusting them not to.

ligger i sängen... kan inte sova... mår jäklit dåligt... allt känns jätte jobbigt... ibland äre kallt... ibland äre varmt... ids inte leva... kan de ba bli helg?... måste va hemma idag känner jag... mår allmänt SKIT

be worth it

because your so damn good to me

i want to fall so deeply in love with you


missing someone isn't about how long it has been since you've seen them or the amount of time since you've talked.
it's about that very moment when you're doing something and wishing they were right there

wasn't the world more beautiful when you believed in everything?

sitter och har just städat hela jäkla lägenheten... fyfan. de behövdes efter gårdagen! hahaha, ååå vad hände igentligen...
lägger alkoholen på hyllan ett bra tag känner jag, de är knappt kul mer -.- haha
nu ligger ja i min renbäddade säng, mamma har varit här idag & vi har fixat soffan osv. går dagen var riktigt trevligt iaf.
imorn äre skola....fyfan. ja känner att ja måst gå och sova helst nyss...

party like a rockstar!

look like a movie star
play like an allstar
fuck like a pornstar
baby i'm a superstar

- pitbull




sitter i lägenheten just nu, ååååå rickard, robin, fralla, isak & kabbe väckte mig imorse.
chill.... så nu är dom i skeå å ska se skotercrossen & sen är de feeeeeeest! '
awesomeawesomeawesome,
så ja kabbe & robin gick ner till min kära granne victoria och STORMADE bokstavligen hennes lägenhet, hehehe aja får skylla sig själv om man ska va granne me mig;) hihihihihi

behind blue eyes


"some people say that you can't fall in love with someone you've never met;
it's just too bad i don't believe it"

so take it easy on me

sitter och tar de riktigt lungt, bli krypa ner i sängen nu och se en film!
imorn kommer nå awesome people från boden hit, super trevlig! ikväll har jag och vickan sett nyaste harry P, haha super spännande! och druckit vin och tagit de lungt bara. sen har vi även styrt upp jeans shorts, haha som jag var tvungen duscha med i hopp om att dom sku gå ut sig lite. såg RÄTT så lustigt ut! haha.

haha här är en liten sneakpeak! haha shit. de bara spåra.

don't you let me go

And I never was smart with love
I let the bad ones in and the good ones go
But I'm gonna love you like I've never been hurt before
I'm gonna love you like I'm indestructible

har just pratat med sötan. åh, bara tanken av honom får de att pirra i magen!

if you want to be happy. than be!

sitter för tillfället i soffan å har just typ flåda ner hela tangentbordet med smör...... för ja sku äta en macka. kulliv.
ikväll så har jag linda & malin varit på yoga, de var faktiskt super skönt! tänker mig bara träningsverken imorn, FYFAN.
imorn äre fredag, & fyfan så skönt! blir nog stanna här i helgen för känner mig int så taggad på att åka hem me den här håräfrgen.. haha utan får kriga å få till de i helgen! blir no grymt tillslut.

hard work work!

killerqueen!

SCORE! ska praktisera på killerqueen, fyfan så awesome! de är så grymt, ååååå är så lyckli :-D
idag så har vi haft frisörteknik hela dagen, nu blire kyckling, melon & tagga upp med en rockstar inför yoga klockan 19. haha blir den 3dje rockstar energidrycken jag dricker i hela mitt liv! sebbis fick mig å göra de... so i did it!
men gott vare. :'D ÅÅ GALET BRA HUMÖR JA ÄR PÅ

hey baby, i'm a rockstar

move along

and please.. let this work.
wild hearts can't be broken baby

ligger i sängen just nu & chillar! blev ingen skola idag även fast matrix bussen kom...... men mådde inte så bra!
sen fick ja även höra att vi var ledig efter lunch idag. awesome! älskar min skola :'D nu blire upp & göra nå käk sedan står träning på listan! igår så blev de skola ( sluta efter lunch då också :'D ) sen träning, sen ica maxi med vickan! sen färgade vi mitt hår... nu är de ljust kan ja ju lungt säga! & fortfarande väldigt jämt. men de är nu de börjas märkas på hår kvalitén, huh.... fuck life rent utav.

sen tänkte ja säga lite grattis i efterskott till sebbis som fyllde 21 igår, som garanterat hade en SJUK födelsedag. inte för att ja just är nå avis... ne..
iaf, snart kommeru hema iaf:'D can't waaaaait

spend your life with who makes you happy
not who you have to impress.