new year, new start

har just klivit upp, nu blire glida mot camilla där vi sprättar första sedan blilre middag & fix. kan bli en riktigt spännande kväll. på tolvslaget befinner vi då oss på strangallerians feta balkong ut över norra hamn för att kolla in raketer. med tanke på att ja har gett upp på boys så får camilla min nyårs kyss & RIKTIGT blöt ska den va!
ska börja ett riktigt bra liv detta år, men jävla nyårs löften blir fan int av! aja, nu måste ja klä på mig nå mer åde, ska till & med ringa ett samtal till usa ikväll. det kan bli riiiiiktigt spännande & dyrt... men de äre värt!

gott nytt år allihopa!

goodbye 2010

and thanks for the memories!


har haft en liten bloggpaus som kanske har märkts, och funderar på att kanske ta en ännu längre. även fast ja liksom sitter vid datan så blire som aldrig av att blogga. hur som helst, så har de hänt en hel del. de har vari julafton å mellandags rea osv, men ids barra int dra upp allt sånt. är iaf nöjd över migg jullov, mina julklappar och allt som hänt. har dock varit ett rätt så dött lov, kommer ihåg förre jullovet tror ja. då vare typ lokalfest varenda jävla helg. dock så äre bara 1 vecka kvar av detta måndads långa lov, som har varit väl behövande. men ska bli skönt att få in lite rutiner igen. sen har jag ju också gått och träffat the perfect duuuude, han är helt utom alla gränser och som har verkar så är han precis som alla tjejer bara kan drömma om att ha. ca 59 dagar kvar tills han kommer hem dock, men de äre värt tror jag.

imorn äre iaf nyår, och jag ser verkligen fram emot de. mina senaste nyårs firanden har ej varit så bra, vilket ja tror beor på att ja haft så stora förväntningar å sen skiter sig bara allt. dock nu så har ja som inga förväntingar, mer utav go with the flow å se hur de blir. har dock int riktigt besämt mig för va ja ska ha på mig heller.. blir nog en stressig morgondag och ändå är ja uppe nu?! fan.
jag tänker inte skriva nå nyårs planer här utan man vet aldrig vad som händer förens efteråt så, we'll se!

The worst part of life is waiting; the best part of life is having someone worth waiting for!

one way

har just kommit hem till hertsööön! nu blire bara en massa mys med nå gott. igåår sååå var vi hos camela och gjorde oss iordning lite oså. seeen kom fredde & david och hämta oss så gled vi till boden till danne, å han var super full! haha men de var awesome, sedan gled vi och träffa Adrian, har inte trfat han på super länge! seeen så kom penti och agnes på en ryk och var sociala, var super länge sedan man träffa dom små gullgrisarna! seeen så kom fredde och david och hämta oss igen så sku vi igentligen glida förbi bodforsen och träffa en jeeete full pontus men de blev inte av så vi gled direkt till luleå, eller till sunderbyn igentligen & hälsa på mikke min mikke:-D har nog inte skrattat så mkt på hur länge som helst, de spruta bara tårar! seeen så kom camillas patriiik och alex och hämta oss så åkte vi hem till camelas place :-D


How did we ever come to this? I never thought you'd be someone I'd have to miss...
And there I was caught in your game, Needing answers that never came, And we took a chance.
You said you were strong
Strong enough, But you were wrong. and now I'm...
Deafened by your silence, Blinded by the tears. If you're looking for forgiveness, You won't find that here!
Cause you lied your way to heartbreak, And now it's all too clear, That you will never be.
Look at her..She won't ever compare. You can say you're sorry.But I still don't care
Was she worth this mess? Was she worth this pain? You can say it's her fault, But you're both to blame.
Looking back it was all so easy, I hope you know you're my last mistake and don't come around and say you need me, cause i won't stay.
Now i know that you were so deceiving. Was it fun for you to walk away?
I hope you liked it, cause she's so damn easy. and you won't change.

dirty dirty

haha galen kväll igår! meeed EXTREMT rolig faktiskt, det spåra... totally. men de vare värt!
först så gled jag till Patricia och börja göra mig i ordning sen så kom verran, å martin å hans vänner & anni. sen kom linn & natti och då gled vi till danne, och var där ett tag sen kom jim & jens och hämta upp mig så åkte jag till Svea en sväng till Robin å va me han, linus, rami, putte & viktor. super trevligt, å jag träffade linus igår som jag inte har träffat på HUR LÄNGE SOM HELST!!! super kul att han kommit ut nu:-D efter vi va däääär så kom Martin & jeppe och hämta oss så gled vi till danne igeeeen och steeekte, seeen hämta rickard och kabbe mig så åkte vi till korven på sanden och träffa jätte många snyggisar, efter deeee så vänta rickard å kabbe så skjutsa vi hem linus till svea å seeeen gled vi tillbaka till danne där de sedan spåra ur. men såååå jääävla kul! PURE AWESOMNESS!





två bilder sen förfesten, haha sen gick de bara utför! kommer mer bilder på tex bodyshots osv när anni skickat dom!
pusssss

on the first page of our story

the future seemed so bright. 


kanske allt detta var rätt så patetiskt. vilket det var, och nu är jag det också. bara för att jag är sårad, hade någon varit i min sits kanske nån hade kunnat förstå. men jag förstår dig å att du tycker jag garanterat är dum i huvet, men det här är inte jag. jag vill bara att du ska veta det. och jag är inte sur på dig, men jag är extremt besviken. life's a bitch, iknow. men jag kommer över detta, det är klart jag gör. det gör man alltid, men på de här sättet vet jag inte ens om allt detta var värt det från första början. mina vänner säger att " ni kommer aldrig komma över varandra, det vet alla. "


promise me. that's all i want.
just promise that you'll never forget me.
tell me i changed you somehow.
let me now i had an inpact on your life.
promise me you'll always remember me.
loosing you was hard enough,
but i don't want to go on knowing i mean absolutly nothing to you..

i will

keep calm

then party hard!

sitter just i soffan, nyvaken & svin trött... även fast jag och emmser inte alls var uppe så sent. ikväll smäller de! jag och jens satt och tagga hela välgen hem från skellefteå igår så ikväll då jävlar! och tiquilla race med body shots maybe? fast då till de vafan man ska ha på sig....... känns som jag har glömt ALLT i skellefteå... fuck my life helt enkelt! aja, det löser sig! ikväll köööör vi, här är "planen" fööörst, gör ja mig iordning lite sen glider jag till Patricia i Boden där vi fixxar oss, seeen kanske lite förfest där? seeen bär de av till danne som bor mitt i stan & FÖRHOPPNINGSVIS har dunken mitt namn på sig! å diiit kommere jeeete mycke folk, detta kommer bli super kul!
ttyl


get drunk! get stupid! get laid!



you are a looser, and u now it

haha har just kommit hem, så jäääävla skönt! haha har dock fått stå och putta jim från min infart med tanke på att jens extremt bra forsberg hade dörren öppen, han tänkte nog ploga med den haha vad vet vi? sååå, han röjde ju nååå jävulst me snö så planket lossna och kjell fick dra oss upp....
så nu sitter jag och emmser här DYNG JÄVLA BLÖT efter puttning... jaja kanske dags att börja gymma?


haha puss på er pojkar!


sen till en sista saaaak, jag tycker verkligen att vissa människor är patetiska. först glider dom in i ens liv och förösker övertala dom om hur extremt "bra" dom är å dom ljuger inte och dom sårar inte. haha men allt är bullshit å dom är precis likadana och lika jävla stora svin. sen att dom ringer och tycker att man tar ens vänner ifrån en? snälla lilla vännen, man tvingar ju inte precis någon att umgås, hade den inte velat hade den kunnat säga det direkt. men jaja, lika patetisk som alla andra. that's true. men vem bryr sig nu? när den som gjort detta inte existerar i ens ögon.

winter break

åååååå fick jullov idaaag, i 4 veckor! sååå jääävla skönt! fick dock med oss en hemuppgift, å de var att göra en nyårs frisyr, tro mig de kan jag leva med ;) nu är ett gäng gullpojkar från boden påväg och hämta mig och emmser här i skeå, jens, jim & robin. awesome! så nu blire home sweeeet home!:-D skönt å fålla lämna denna inavelshåla ett tag.....

don't let idiots ruin your day



what goes around, comes around. karma's only a bitch if you are!


Guess that's what I've waited for
Never believed that things happened for a reason
But how this turned out, you moved all my doubts, So believe
That for you I'd do it all over again
Do it all over again
All I went through, led me to you
So I'd do it all over again

this was it


GRYMMAST



går tillbaka till det vardagliga livet och glömmer allt som vart. jag förtjänar bättre, bla bla bla ja tack, jag har hört det. och kan faktiskt börja hålla med om det nu. & du är inte ens en liten jävla skit del av mitt liv mer. åker hem nu på fredag för då får jag jullov, så jääääävla skönt!!!! å kommer inte tillbaka till denna äckliga inavelsjävla håla förens i januari, och de tackar ja då fan för!


In the night, I hear 'em talk, the coldest story ever told
Somewhere far along this road, he lost his soul to a woman so heartless...
How could you be so heartless? How could you be so Dr. Evil, you bringin' out a side of me that I dont know...
I decided we weren't gon' speak so Why we up 3 A.M. on the phone? Why does she be so mad at me fo'
Homie I dont know, she's hot and cold. I won't stop, won't mess my groove up
'Cause I already know how this thing go. You run and tell your friends that you're leaving me
They say that they don't see what you see in me. You wait a couple months then you gon' see
You'll never find nobody better than me
Talkin', talkin', talkin', talk, Baby let's just knock it off.
They don't know what we been through.They don't know 'bout me and you.
So I got something new to see, And you just gon' keep hatin' me. And we just gon' be enemies
I know you can't believe, I could just leave it wrong,And you can't make it right.
so I'm gon' take off tonight



ever fallen in love?

i hate when i see girl post shit like "i wish i'd never loved him so that i wouldn't feel have to feel the pain of seeing him leave" you know what? FUCK THAT.
i'm crying right now from one of the worst heartbreak of my life, but so what?
i'm so fucking glad iknow this pain because i want to experiance all of life. i wanna have my heart broken 10 times and break 20 more. and i wanna do that so i can find the guy that loves me till the end.
so yeah, im actually thankful i'm sad right now, even though i lost the only guy i loved like this.
because that asshole is just getting me ready to love someone way more, than i ever loved him..


you think you want to die

but in reality you just want to be saved!


mina föräldrar

min pappa heter micke & min mamma heter susanne, mamsen bor i luleå & min pappa bor i kusån i boden.
dom är nog dom bästa föräldrarna som finns & jag älskar dom, även om jag aldrig säger det åt dom. dom ställer verkligen ALLTID upp för mig. jag och min pappa däremot bråkar ofta, ( istort sätt hela tiden ) käftar vi imot varandra för att vi är för lika. men seeeen då han erkänner att han har fel brukar han bjuda på en liten shopping runda. min mamma bor i luleå med min låtsas pappa, där bor också min bror. fast han är ju i kusån också. min mamma är 40 år & min pappa är typ mellan 43 - 45. vet ej säkert.. hehe. gamfolket! min mamma och pappa har vart tsm sen doms unga dar, sedan år 2002 så bestämde dom för att gifta sig, så jag stod ju ut att glida runt i en klänning där jag ej kunde andas, sitta, eller äta i.. dock så skilldes dom två månader senare vilket förstörde mig, och jag sov i en låda i typ en vecka...




min första kärlek

okeyyy, min första kärlek var Lucas Degerman, jag var 13 år skulle fylla 14. och han var ett år äldre, vi gick på samma skola. & jag var en liten blond fjorre, som de igentligen bara var meningen han skulle pumpa sedan dumpa. och lilla jag var desutom viiirgggiiiin. men så blev det inte, alla sa till mig att han bara skulle göra så men "kärleken är blind" så jag ville inte lyssna. hursom helst så efter en tid blev vi tsm å höll ihop i ett & ett halvt år & han med och göra jävlart allt, vi skulle till&med till grekland som dock blev inställd pga vi gjorde slut.. han är min första riktiga kärlek & de är jag extremt stolt & nöjd över. han är världens finaste kille fortfarande, ( även fast vi rätt så nyligt blitt vänner ingen, eller för ett rätt bra tag sen ) speciellt när man vet sinnesjukt mycke saker om han, & hans familj är sinnesjukt awesome också! det var iaf min första kärlek, & Lucas om du läser de här, så är jag sjukt nöjd att det var du & ingen annan! tack för den tiden & för att du visat vad kärlek igentligen var! :-)
men det värsta är att än idag då man träffar killar så kan man jämnföra dom med honom, med tanke på att "först är alltid rätt". men men :-D

( kan lägga upp nån bild på pojken imorn, har ny darra )

what to do?



HAHAHAHA WTFFF, SÅ KLOCKREN

can i be yours, and only yours, forever?

sitter förtillfället här & bara sitter, känner att jag nästan måste ta en powernap!
gick ju somsagt i lucia tåg iaf, så sjuuukt skämmigt... haha kommer no bilder nu & några sen! desutom kommere lite bilder från en extremt spårad Fredag, med folk överallt. shiiiiiiiit, men awesome vare!












©josefine lindgren

presentera mig själv

Jaaa, jag Heter josefine lindholm och är born and raised in kusån ( boden ) där jag bott hela mitt liv, granne med min mormor och morfar också. min mamma bor nu i luleå på hertsön med min låtsas pappa kjell, jag har en storebror som heter emil, och en halvbror som heter robert och en halvsyster som heter lotta. jag går skola i skellefteå på john bauer, frisörlinjen. vilket är great! så bor i en lägenhet här, super nice! jag har spelat handboll länge, vilket jag ångrar som saaatan att jag sluta. min bästa & äldsta barndomsvänn veronika bor också i kusån och har bott där hela sitt liv också. sen heter min bestavänn Camilla och bor i gammelstan. mitt liv är rätt okej iguess, går upp & ner men ska vell inte klaga. vet inte riktigt mer vad jag ska skriva här, men jag gillar bilar, partey, vänner & snyggt folk.

that's all for this daaaaaaay

let's do this

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag 
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag? 
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – En första 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Det här
saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

love won't tear me apart

julmys med brudarna! har just suttit och dekorerat pepparkakor, med julskum, & kaffe med glass. & ROSTA MEJZ ♥
nu blire nån film å mysa på, denna luciavaka...
senare blire choklad i ugn med choklad med Petra Hansson i min tanke. awesomeawesomeawesome!





i got it bad and that ain't good




sitter i lägenheten jusst nu, mamsen & papsen skjutsade hit mig ikv så for vi och handlade också. 6 påsar med mat, fyfan nu kan ja börja leva igen! sen så fick ja med mig mina ikea saker mamsen köpt åt mig, sen då dom var här så beställde vi pizza & planerade renoveringen av min lägenhet ( TAGGA! ) nu väntar jag på emma & mallan som ska komma hit, vi ska göra pepparkakor med glasyr på, hihi. sen imorgon blire stiga upp lite tidigare och göra sig iordning för då blire gå i ett lucia tåg med mina snygga frisörbrudar, kan bli mycket spännande!

desutom så tog JAG det lungt igår. en lördag... vad hände? folk tror ärligen att jag slagit i huvet RIKTIGT HÅRT. meeeen meeeen, jag är rätt bra så :-D
fyfan, vad mitt liv har gått åt helvete senaste tid. dra åt helvette alltså, men nu är det nog med sånt. och med kärlek och all skit. visst man kanske glider till skellefteå där man inte vet vem man ska umgås med osv med tanke på att man inte vet något om någon. men sånt tar inte lång tid. speciellt där en ser ut som ett hej kom & hjälp mig så förstår jag inte ens vad jag kämpar för. ne huvva, nu lägger jag ner kärleksskiten.


i'm sorry i wasn't everything you ever wanted

im so sick of this bullshit!

nu lägger jag ner skiten & ser dig förhoppningsvis inte igen, nu är man färdigsårad av en såkallad kille som "inte är som alla andra". jojo, de brukar låta så! meeeeen, de fick man ju just bevisat. man måste chansa för att vinna lillavänn, man kan inte spela på säkra kort resten av livet. för de är sådant som rasar. jag ska inte säga att jag inte bryr mig, med tanke på att jag gör det. men glömma dig nu, det är någonting jag måste göra. för mitt egna bästa, tänka på sig själv i den här situationen. så förhoppningsvis för mitt bästa så ser jag inte dig en jävla gång till..lilla bebis..i love u, but now i'm letting go.


When a girl leaves, you don’t let her walk away.
You run the fuck after her and pour your heart out on the pavement.
You have to tell her all the reasons you love her, and you gotta mean every word of it.
You better kiss her like you’ve never kissed her before and hold her in your arms like you’re protecting the world, because she is your world.
Fight for her. Don’t let her go.
Because once she walks out on you, there’ll be nothing more you can do. And let me tell you boy, you will regret it.

home sweet home, i guess?



When all is said and done, you are part of me. That's the way it was meant to be. People are brought together for a reason, everything happens for a reason. I believe the reason that you and me were brought together was because we complete one another. We fill in each other's missing spots with love. And if someday someone decides to tear us apart, I trust that there is a reason. Cause if there is a reason for love, and there is a reason for life beyond it.


your love is my drug.

Life is crazy man, People come and go
But when the closest one goes it's the hardest thing ever
Cause they can wait for a moment I promise

Don't cry for me when I'm gone 
No point in wasting tears
Our time will come one day 
And I'm just confronting my fears
Though it's not really a fear
It's more like a destiny
Some times I sit and wonder
Is this life really for me?
Cause I've seen, heard, felt and done 
I hope you're proud of where I've come
You've seen me grow, and helped me through 
And there is no repaying you 
I'm here and I feel like I'm delaying you 
Betraying you, but when I'm gone 
I hope there's someone saving you man


Look, 
I want to see your face every time I come home 
Cause I can't leave it like this in this cold world alone
But in this life were living
Who knows when I'll be gone 
I don't want to leave you with what ifs, Held in for long
To the world, there's too much to prove
But sometimes I wonder what I really have to lose 
And then I really see it's not all about me 
I want to show you from this harsh mad reality
Cause it's real


It wasn't meant to end like this 
Not without you
No


Life's so crazy but I've lived mine well
I hope you do the same thing 
And I hope you don't fail
If anyone tries to bring you down 
Just stay strong don't argue the fact that you're right
And their wrong

And so you can be influenced and just stand there strong
Everybody's human, and everybody's equal
So don't listen to nobody cause everybody's people 
So , Stay with me
Don't fall asleep too soon 
The angels can wait for a moment.

and i remember the truth, but it was a warm december with you.

sitter just och har vaknat, minnen & minnes luckor från inatt, precis som du ville jag sku få. galen kväll igår, va hände? ööööste in f-olk jag aldrig träffat eller ens visste vem de va -.-'
nu blire iaf åka hem till boden, för här i den här skit staden är de då lika mkt skit som där. så spela roll.
min säng gick desutom sönder igår, TACK POJKAR! så de är typ ett fett hål i den....
& mina flingor ( coco pops ) dom är... ÖVERALLT! de tackar vi adam & danne för!


i want to go back to believing in everything and knowing nothing at all

forever never seems to be around when it ends.

we're to young to care!

VAD GÖR VI?
ikväll blire parteey med mina frisörbrudar, kommer bli sinnessjukt awesome! sitter på skolan just nu och har slutat men ändå är typ hälften kvar? -.-'

nu kommer en liten pary playlist härdå, så vi får tagga igång. sen är bara skål och börja bege sig ini denna mer kända skellefteå dimma!

so dance dance like it's the last last night of your life, då kör vi brudar. all in!



















detta kommer spelas NÅJÄVULST i högtalarna ikväll, brb in i dimman! (mp)

NU KÖR VI!

dream as you will live forever




there's always this feeling of being under appreciated, used and forgotten. we give and give till there is nothing left and then we get hurt. not that we expect a thing in return or anything like that. it's just that it really hurts when we've been forgotten so too many times after we have cared so much for them. when we were left out even when they are always on the top of out list. when we actually mean nothing to them even when they are our number one priority. it hurts. it really does.

color me beautiful.







så underbart fin!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥



 

PARTY TIL YOU PASSED OUT!

imorn blire klassfest med mina snygga frisörbrudar, kommer bli awesome! - favorit i repris, kort sagt!











i ain't waiting a lifetime for you

sitter hos linda & simone och dom är så sööööta. måste få mig på andra tankar än den här skiten. jag orkar inte med detta, jag tapar out mig själv nu. älska en person som inte älskar en tillbaka, finns det värre?
första gången man har en underbar känslan på ett rätt så bra tag, men ändå så är de bara en själv som blir sårad, och en själv som bryr sig. nu är det som det är, och vad ska man göra. hoppas på de bästa.
ikväll blire mys på lyckogränd 303, & imorn klass parteeeey gaaalet mycke de ska spåra. tacka fan för de, efter sånt här behövs det. nu är jag desutom svart hårig?-.- typ, eller sku bli mörkbrun men vad som hände där går ja int in på. kommer bild senare ikv:D





back to this!

please tell me it's not a mistake



there's always this feeling of being under appreciated, used and forgotten.
we give and give till there is nothing left and then we get hurt.
not that we expect a thing in return or anything like that.
it's just that it really hurts when we've been forgotten so too many times after we have cared so much for them. when we were left out even when they are always on the top of out list.
when we actually mean nothing to them even when they are our number one priority.
it hurts. it really does.



let's show them that the good guys always win!



everything will be okay in the end. if it's not okay, it's not the end

nothing is as perfect as you can imagine it.


random handesome, du är det bästa som hänt mig på otroligt länge


Sitter på skolan & MATRIX bussen har just varit här ♥ nu sitter vi och går igenom gamla nationella och ska snart göra matteprov, fucklife....
idag blire att färga håret, brunt igen. med tanke på att den röda färgen bara rinner aaav från mitt extremt nötta hår. förhoppningsvis blir detta bra. idag ska vi ha handboll på idrotten, så jäääääävla kul! GAL1
snart jullov, shit så skönt. helt sinnesjukt. inatt, å denna natt. har varit den bääästa på otroligt länge, så sjukt otroligt skönt jag sov, dock så hatar man att vakna av besvikelse. meen life's a bitch somsagt.

i assumed you'd always be there

in some odd way i always seem to find boys with a superpower,
a special one that you can't see on their appearance.
they have the ability to fool me.
to make me believe and trust in them and then break my heart.
after being crushed and hurt so many times i've been careful lately.
like in a fairytale.
i take good time and effort to trust people, and i search carefully for the ones that won't destroy me.

cuz when love is true, it waits.

Livet är kort,
bryt reglerna,
glöm snabbt,
kissa långsamt,
älska innerligt,
skratta okonrollerat och ångra aldrig de som en gång fick dig att le ♥

time goes by so slowly for those who waits

color me love.

when a girl leaves, don't let her walk away. you run the fuck after her and pour your heart out on the pavement. you have to tell her all the reasons you love her, and you have to mean every word of it. you better kiss her like you've never kissed her before and hold her in your arms like you're protecting the world, because she is your world. fight for her. don't let her go. because once she walks out on you, there will be nothing more you can do.
and let me tell you boy, you will regret it.

the sky, without the stars.

sitter och ser lite tv, kämpar med matten som satan. har prov imorn & har typ intwe gjort nå tal alls. fan!
gårdagen blev rätt skön, vakna sent såg lite tv och bara myste med frasses mat, sen åkte min sötnos till en kompis och festa och jag blev kvar här -.-'
sen kom jonas och hans kompisar och hämta upp mig och skjutsade mig till emmser, där de bara blev mys.

den här veckan framöver kommer bli kämpig, fyfan. skola till & med på FREDAG, dock så blire ju klassfest på fre så de blir aaaawesome! sen förhoppningsvis så kommer papsen hit på lördag och går ut & äter med mig och sötan.


3 words 8 letters, say it and i'm yours.

my head says: "who cares?"
but then my heart whispers: "you do stupid!"


sitter här & har just duschat, ikväll blir de nyktert. fyfaaaan så skönt, typ nån film, chirre & dirre osv. har matteprov på måndag, är inte så taggad. har inte gjort ett ända tal fuck life....


LIVET SUUUUUUUUUUUUUGEEEER STONEHARD!

it keeps me going


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

fall overboard just so you can catch me..

Sitter och har just ätit kycklingcurry med mallansweet! nu inväntas en sötnos, blir nog en lugn kväll ikväll. igår så var vi brudar hos simone & linda och klippte, och fixa hår osv. super trevligt! imorn blire svenska & matte. sista dagen innan helg, fyfan så skönt! undra om man sku stanna eller åka hem i helgen? hm.

nu blire snart åka på willys & köpa rostad maaaaajs :D
peeeaaaaceeeee





lite bilder från hedenrakan i sommras! -.-

fast love?

On the first page of our story

The future seemed so bright

Then this thing turned out so evil

I don't know why I'm still surprised

Even angels have their wicked schemes

And you take that to new extremes

But you'll always be my hero

Even though you've lost your mind