well let me tell you something

all that glitters ain't gold

har just vart och handlat lite, gårdagen var super skön. papsen skjutsade mig till skeå så jag var här vid 2. sedan så fick ja en stor christina parfym av honom i love it! nu blire göra käk, sen blir det träna med mallan! efter träningen så blir det en fruktsallad, oo så gott!
desutom idag så fick vi tillbaka våran gamla engelska lärare johanna, that made my day!
ttyl

now, dance like it's the last night of your life

har just kommit hem och droppat kläder och krypt ner i sängen, super mysigt! har vart en jätte trevlig kväll, började att robin kom och hämta oss, konstigt de känns att åka lagligt med han baki ratt! efter de så åkte vi till danne och chilla med trevligt folk sen bar det av till gruvberget där de va lokalfest och efter de for vi ut å gled med ante och isak och mats och danne, very nice! sen fick vi soppatorsk i ågärdan så verrans mamma hämta oss och nu ligger ja här och ska sova! PUSS

spring come soon

vill gärna ha sommar, helst nyss!
har iaf nästan nyss vaknat, och de snöar nå jääääävulst ute! helt sinnes sjukt. men blir iaf att ta mig sig alla saker och glida till boden. får dock se om de kanske blir pppartey ikväll. om jag ids. ska då iaf få åka preimär turen med robin som just tagit körkort, super grattis till honom! har typ ingenting å skriva här, lalalalalala..inte så stor ide igentligen att ja ens gjorde de här inlägget -.-
meeeeen, sebbis. jag har inte så mkt till liv att ja kan uppdatera så ofta....

be worth the damn wait. distance sucks.

never give up someone you can't go a day without thinking about

då äre vell bara gå å lägga sig nu då. jag och vickan har planerat alla hjärtans dag.
haha de kommer bli tragiskt, men nå jävulst vättigt! vi ska äta, bara ta hand om oss själva
& må jääävligt gott!

just need to tell you boy. everytime i hear your voice i stop breathing for a second

lady luck is on my side

valentines day! jag & vickan har besämt att de blir hon och jag på alla ♥ dag. vem behöver en kille då liksom? -.-'

ååååå har just suttit och klickat hem smink med mamsen! väl behövande kan ja ju lungt säga. blir nog awesome, de är alltså sånt här man gör när man sitter hemma en fredag kväll. & förhoppningsvis så kommer pappa hem med mina parfymer på sön! just nu trycker jag fortfarande choklad...finns verkligen inget att göra. så ja får vänta å tagga imorn eller nånting....

friday im in love?

sitter hos mamsen, jag och vickan tog 11.25 bussen från skellefteå till lule där jag mötte upp camela och gick och luncha med henne, super mysigt! sen så träffa ja gull lisa & mona på stan också, hihi dom är så söta. & jozzan och elin, dom är också gullpluttisar:'D ikväll blir det en nykter hemma kväll i soffan med godis! oo så gott. ska bli skönt. imorn så blir de mot boden, och hälsa på min älskade mormor och morfar och sova hos papsen. kanske de blir å ta sig en kall där på kvällen? fårse. hursom helst så kommer min pappa hem på söndag morgon, åååå har inte träffat honom på två veckor. eller knappt pratat med honom. så, de ska bli rätt kul! sen ska ja no också försöka fjäska till mig skjuts till skeå med han. hehe!

be better than you were yesterday


love is handing someone a gun and letting it point to your head and believeing that he won't pull the trigger.

i hope karma slap's you in the face before i do

sitter och har just skypat i en dryg timma med en sötnos. haha vad hände? jag & engelska är inte två språk som går ihop därför är ja lite emot å snacka de. för ja låter rent utav som en turk. haha men men, iaf så kom vickan hit så mötte vi upp linda & sandra och gick på ica och sedan tillbaka. nu ser vi "antoher nånting nånting movie" haha så jäkla ful!
sedan fick ja även höra att x-games börjar idag.men se de, he blir no ändå int.
nu sitter vi å töntar oss och ska ladda ner alla "bring it on" filmer. haha kan bli spännande! får se om de blir att åka till lule inatt, maybe.
funderar om de blir lite party imorn eller ej, kan ej bestämma mig.. maybe.eller rent va nykter tills nästa helg då de blir pajala!

PÅTAL OM ROSTAT BRÖD: Att när en delfin sover så vilar den bara ena hjärnhalvan för annars glömmer den bort att andas och drunknar

oh, take me to your heart


I'm a thousand miles away. But boy, tonight you look so pretty!
Yes you do, times Square can't shine as bright as you
I swear it's true.
don't you go worry about the distance you know I'm right there if you get lonely, Give this song another listen!
Close your eyes. Listen to my voice, it's my disguise, I'm by your side.
hey there, I've got so much left to say, If every simple text I wrote to you would take your breath away
I'd write it all.
Even more in love with me you'd fall, We'd have it all!
A thousand miles seems pretty far
But they've got planes and trains and cars
I'd walk to you if I had no other way
Our friends would all make fun of us
and we'll just laugh along because we know
That none of them have felt this way.
We can do whatever we want to

- This one's for you

summer lovin


hade inte tackat nej till sommar just nu. pdol 2010

it hurts to be alive

ikväll kommer de in mer bilder på håret. typ nån vecka kvar sedan lär ja vara blond. under tiden kommer de in en bild på piercingen

lite svullet fortfarande dock, men är nöjd!

moving past the feeling again

sitter på skolan och chillar, vi hade typ vilostund på förmiddagen?
igår så krigade jag och vicktoria med mitt hår i sinne! vi blekte 5 gånger och frägade två. de kommer steg för steg bilder sen. haha de är rätt spännande! nu är mitt hår en rätt så jämfärg iaf, och faktiskt inte de minstga fläckit eller gult. så de är bra! så detta ska vell fortsättas till veckan, måste bara låta håret fettas nu.

jag känner mig typ alltmänt nere, vet ej vad de är. huvva vad de är jobbigt, har ångest och har mycke saker jag måste göra. sen är typ såhär 75% av klassen nere känns det som så vetefan vad alla är inne i för jäkla period.
i helgen ska ja då åka hem iaf, blir nog en nykter helg & bara typ sitta vid datorn. känns som de är väl behövande!

i always goin to have this fear that one day you are going to discover that i'm not as great as you thought i was,
or that i'm nothing you expected

every little part of me

sitter just nu hos vickan, blev inge skola idag och vi hade bara en lektion. mådde ej så bra imorse.
nu ska vi göra samma sak som vi käka igår, ooo så gott! sen blir de promenera till solbacken i detta underbart fina väder, kan inte undgå å få en jävla massa vår känslor och jag villl ha sommar helst nyss! därför ska jag och vickan styra hårfärg då vi kommer till solbacken så ja kan börja min blonda resa. huh, spännande. blond & blåögd. typsikt svenskt ändå!

denna bild är tagen för typ ett år sedan tror jag. var dock mer "gul"blond. vill ha de mer "grå" blond. så kan bli spännande! haha såg inte så happy ut på bilden, men JAJA

all i do is win, win, win no matter what!

ligger just nu i sängen & tycker det är dags att sebbis ska komma hem, har varit hela kvällen hos vickan iaf och ätit macaroni&cheese och planerat våran pajala resa som sker på två veckor. jag gled runt och trode vi skulle bo i en liten mysig stuga men nä då var de ett fett jävla 3 våningshus på typ 120 kvm. imorn påtal om rostat bröd sååå börjar min resa mot att bli blond. detta kan bli MYCKET MYCKET spännande! sedan imorn ska jag och vickan gå på solbacken också på ica maxi, eller vi ska nog springa dit oså handla. shit, va ja vill va rik! vill beställa hem massa smink å en ear cuff sen vill ja också ha chloe parfymen som jag nog ska köpa nästa vecka! och kläder vill jag ha. åååå ge mig money money money. sem så vill jag också ha hårförlängning. aja, imorn blire då en resa mot blondie. spännande!

24012011


when i was five years old, my mom always told me that happiness was the key to life.
when i went to school, they asked me what i wanted to be when i grew up.
i wrote down "happy"
thay told me i didn't understand the assignment, then i told them that they didn't understand life.

all that's glitter is not gold

sitter just nu på skolan och har bild... de är svin tråkit. men men, igår så kom jag och amanda till skeå så då kom fredrik och hämta upp oss på bussstation och skjutsade oss till amanda. där vi gjorde våran lilla piercing studio. där vi piercade mig i medusa. de gjorde ont som fan, men det var de då värt. super snyggt blev de!

bild kommer in senare.
helgen min har vart super trevligt i fredags blev de lite chill partey och på lördag bar det av till jozzan som fyllt år! super trevligt var det.

home sweet home

sitter just nu hos camilla, kom hem för nå tag sedan. idag på skolan så hade vi först frisörteknik sen så städa vi då till öppet hus som är på lördag, haha de sög. sen kom fetn å hämta mig och sen hämta vi upp amanda så skjutsa han oss till bussen där vi också mötte emma som skulle hem till porjus, så ja. då åkte vi alla samma buss. sen så åkte jag med amanda och andreas från lulecity till camela i gstad och nu har vi just käkat. fyfan, klockan är typ 18.40 och jag håller på att somna... ja fattar inte vad felet är. har nog dock många timmars sömn att ta igen!
imorn blire stan klockan 10, sen klockan 11 ska jag följa med camela och tattuera sig. kan bli spännande!

bara några få av alla hundratals dockhuven!

it's all about shoes


sitter och drömmer mig bort & önskar jag vore rik. vill verkligen ha skor... jag behöver skor...jag älskar skor.
fyfan alltså, kan nån ba ge mig en miljon så ja kan gå lös? hittade 3 par skor som jag verkligen,verkligen,verkligen vill ha från Nelly.com
men har men ekonomin? ne. för man är inackorderad -.- fuck life.

beställ hem dom här i storlek 38 & skicka hem till mig tack..............

† homecoming

sitter just nu i klassrummet, vi har haft frisörteknik hela förmidaggen. nu blire lite städ i salongen inför öppethus på lördag tror jag. sen blir det att ta 14.20 bussen hem till boden/lule, sköööönAST de ska bli!
imorn blire hitta en praktik plats också, förhoppningsvis på nå väldigt chill ställe! sen gå på stan med mamsen en sväng och göra små ärenden.
seeeen så har sötis jozzan fyllt år så blir att hälsa på henne på lör, tagga!
sen så på 36 dagar kommer sötan hem. längtar! han är väldigt värd väntan, iknow it.
sen så ska ja få träffa min älskade söta bästavänn camela, funderar starkt på att våldgästa hon ikväll en liten sväng! spännande, spännande! hehehehe puss på henne
sen så ska jag och hon till stockholm i början av april, de ringde hon då och sa igår. och ja har tydligen ingen talan i de hela men ja tackar då inte nej! shopping ♥

slow dancing in a burning room



when there's someone, one someone, who makes your days brighter, makes your joys greater, makes your heart lighter
someone, one someone, you want so to share everything with, do everything with, go everywhere with
someone, one someone you want to live for.
and there you have something you can call love,
and when you have that someone. make sure he's one of those who's all worth it. because i know that this one is.

let us die young or let us live forever


You think I'm pretty, Without any makeup on
You think I'm funny, When I tell the punchline wrong
I know you get me, So I let my walls come down
Before i met you, I was a wreck but things

Were kinda heavy but you brought me to life
Now every February, You'll be my Valentine!
Let's go all the way tonight, No regrets, just love!

We can dance, until we die. You and I, will be young forever.
You make me feel like I'm livin' a teenage dream, the way you turn me on
I can't sleep, let's run away and don't ever look back.
We drove to Cali and got drunk on the beach
Got a motel and built a fort out of sheets
I finally found you, my missing puzzle piece, now i'm complete!
I'mma get your heart racing in my skin tights jeans and be your teenage dream tonight
Let you put your hands on me in my skin tight jeans and just be your teenage dream tonight!

dude, she just called you awkward

OH HELL NO, hold my turtle!

har just glidit ut ur duschen, fyfan så skönt de var! älskar att duscha på morron! idag taggar vi en hel dags frisör teknik i spegelsalen och imorn i salongen! sedan får jag även ledigt på fredag så imorgonkväll åker jag hem! skönt.
sen blire dock åka hit igen för mellan 11.30 - 14.00 ska vi ha öppet hus på lördag, så då ska vi vara i salongen och bara chilla på osv.
igår kom mallan & victoria hit, super mysigt hade vi de! sedan gled mallan hem så jag och vickan börja komma in på våra funderingar & LKAB osv, haha. sen har vi kommit fram till att vi längtar så jävulst mycke till sommarn, för iår låter de som att de blir att tagga till kiruna festivalen! härligt!

jaha, sen kom vi också fram till att vi har sportlov v.10, och alla i norbotten har v.9. så fuck life, dock så är jag på praktik då men vafaaaaan ska vi göra då vi har sportlov?:O
seeeen så väntar på en random handesome som ska pallra sin gulliga lilla rumpa tillbaka till sverige från usa snart, så han kan komma hit! kommer bli pure awesomness! :'D


truth is: i'm scared.
i'm terrified to get too close to you
because i don't want to get my heart broken.
i'm afraid that if we take this further
i'm just going to get hurt, and honest. i don't know if i could take that.
but to me, you seem so fucking close to perfection
it almost can get.
so i guess that, every second i'm going to spend with you
it's all worth it.

be stupid

to get something you've never had, you have to do something you've never done!

pic;weheartit

happiness is where you find it

shit, ja vaknade halv 5 idag. så sitter just nu vid datan, somnade klockan 18 igår och har sovit tills nu. SHIT
idag så har vi engelska och mentorstid, åååååå. men ne, ja och några andra som suger på matte måste göra om lite prov. så, fuck life..

"people can say whatever they want about me, but at the end of the day i am still going to be me
and im still going to be living my god damn life"

home is whenever i'm with you


the more boys i meet
the more i realize that
it's only him i want to be with, for now
so for you i'd, wait..

love burns brighter than the sun.

okej... min dag då: först så drack ja mitt kaffe i sinne sen så gled ja till simone & sku se om dom levde, å där var emma, fredrik & hans vänn. så blev ja där ett tag, seeen så skulle ja igentligen fara ut & springa direkt efter de men då vart ja så jävla hungri för ja glömde bort å äta innnan ja gick, å blir som sagt lite grining så ja. då skjutsade fredrik tillbaka mig hem så ja fick äta, efter de så for jag ut & sprang & sedan blev de en lång behövande dush på de, super skönt!

nu sitter ja här i soffan och är just påväg att ska gå & diska. mallan kommer hit senare så då blire nån film ändå & käka lite gurka och dipp, så jääävla gott:'D

look at her

she won't ever compare, i promise.

girls are like appels on trees you know. the best once are at the top of the tree.
the boys don't want to reach for the good ones because they are afraid of falling and getting hurt.
instead, they just get the rotten apples from the ground that aren't as good, but easy.
so the apples at the top think something is wrong with them, when in reality, they're amazing.
they just have to wait for the right boy to come along,
the one who's brave enough to climb all the way to the top of the tree.

don't ever look back

ligger i sängen å har vari vaken nu super länge, funderar starkt på att vara vaken hela dagen så man kan sova ikv! carpe diem nivet, fyfan. blirr lite jävla less på min dygnsrytm....... förhoppningsvis i veckan kommer min camela hit! hade vari awesome! igår iaf så var vi först hos simone, super trevligt faktiskt, sen åkte vi på olles en sväng, sen frös vi sen åkte vi tillbaka dit! haha lite kortfattat, men de var super trevligt faktiskt!


sitter också och tänker på hur extremt mycke ja vill bort från den här jävla vintern, helst nyss. till millånga vita stränder & bara vara och njuta! hade varit så awesome. och sen så skönt att komma bort från allt! å liksom bara, ne ååå. vill ba åka! aja, funderar på att gå å bli rik eller nånting så man får shoppa också...åååå. nu blire kaffe iaf, så kanske man håller sig vaken hela dagen!

that's all

kom och ta mig långt här ifrån!

i just want you to know that i'm not going to forget about you,
even tough i'm far as hell away.

dear summer, i want you back!

huh, dagen började med skola & hade idrott med våran nya idrottslärare, han var super chill faktiskt! efter de så drog jag och emmser till henne och ducha, gjorde oss irodning osv sen tog vi bussen till luuuuleå! där min bror kom och hämtade oss på bussstation. seeeen så körde min mamma oss till boden där ja hämta min nya LG 42" lsc, full Hd tv ♥ & mitt x-box. haha, ser ut som värsta gibb lyan! sen sååå körde lunka & fredde mig och emma tillbaka till skellefteå, där var stekte brugare. så jääävla gott. efter de sååå kom fredrik & hälsa på och sedan hämta upp oss så for vi bara ut & snurra & träffade lite folk, super trevligt faktiskt!

nu veteja fan vad jag ska roa mig med alltså, kanske blir ett litet x-box lir eller en film. hade en tanke där ett tag å se harry potter, den nyaste. meeeeen, de är lite läskigt ha ja fåt thöra så mmm ja avstår no! men installera om datan hade behövts i sinne innan jag bokstavligen dödar den.


jenny & jag, haha!

jenny jossan & jag, we believe we can fly! oki?!


satte upp bilder i vardagsrummet idag, super dålig bild ja tog med mobilkameran på de dock, men de ser faktiskt riktigt bra ut irl! bild på tvn kommer sen :'D:'D:'D:'D

tack emmser

jag suger på svenska&stava, oki. brb tvär dö, tjarrå!

let's face it

suprise me. don't be 2 good, 2 be true.

haha fyfan, ännu en morgon som man vaknat klockan 5! och ännu tidigare, fyfan så dåligt ajg sover. vet inte vad de är... nu har jag iaf hunnit packat, å städat ihop osv. idag så glider jag hemåt men åker nog tillbaka hit imorn tror jag! i helgen blir no fan nyktert, de är behövande! hade desutom behövt hit igen imorn för att sätta upp lite bilder osv, kan bli spännande:'D idag har vi bara en lektion, & de är idrott. med ny idrottslärare. han verkar vara en rikti hårding meeeeeen vå fråga han å han var rätt mjukis trots allt! så får se hur detta går, i början av året då vi hade Johan som idrottslärare, då fick han ju verkligen känna att vi var 26 b-rudar i klassen! för när vi sku köra boxning, ja då jävlar gick naglar av osv, men han var helt tvungen å deal with it! så får se om den nya gör dsm!

no brain, no pain.

har just vaknat... kan inte sova. heido

i'm that girl

suttit och kollat lite på utlandsresor osv. nästa lov eller till sommarn då blir de utlandet & millånga vita stränder & bara mysa! just nu sitter jag i soffan, råkade powernapa från klockan halv 3 till klockan 8. och är fortfarande svin trött så blir sängen nu snart. igår har vi bara idrott sen glider jag nog hem till boden/lule en sväng! emmser kanske sku med! blir nog nyktert i helgen, skönt!
jag vill verkligen göra nånting har ja kommit fram till, nånting heelt oplanerat. liksom bara sticka iväg ett tag.

she doesen't see you like i do.
you know, like or love someone has nothing to do with
what you are expecting to get
it's what your expecting to give
- which is everything!

fucking perfect

sitter i lägenheten nu, malin & hennes föräldrar var just på besök och kolla in lägenheten! hon ska flytta in i lägenheten under mig den 1 februari, det kan verkligen inte bli annat än awesome, ooo så kul vi kommer ha!:'D
idag har vi haft frisörteknik, super kul! sedan blev de "mysstund" med ljus och fika osv, super mys.
sen fick ja skjuts hem, gooode skönt!
nu ska jag ta en powernap sen blire sätta upp bilder i sinne! måste bara funderar vars ja ska ha dom..
sen blir de middag sen går jag no in till emmser i stan en sväng! ( lite motion ni vet )

down to earth

jaha, då har man varit vaken sedan 05 imorse också! blev ligga i sänge & skriva med en gullrumpa sedan blev de en dusch, sen sega jag som vanligt och målade naglarna, gjorde kaffe, gjorde mackor & gjorde mig iordning. super mysigt! carpe diem nivet!;)
nu blire gå till skolan på ett tag och ha frisörteknik heeela dagen i salongen, super awesome!:'D


jag igår innan vi drog ut & var hurtig! (Y)

swing life away


Am I loud and clear, or am I breaking up? Am I still your charm, or am I just bad luck? Are we getting closer, or are we just getting more lost?
I'll show you mine if you show me yours first.
Let's compare scars, I'll tell you whose is worse. Let's unwrite these pages and replace them with our own words.
We live on front porches and swing life away,
We get by just fine here on minimum wage. If love is a labor I'll slave till the end, I won't cross these streets until you hold my hand
I've been here so long, I think that it's time to move
. The winter's so cold, summer's over too soon. Let's pack our bags and settle down where palm trees grow! I've got some friends, some that I hardly know. But we've had some times, I wouldn't trade for the world.
We chase these days down with talks of the places that we will go

i hope karma slap's you in the face before i do

åååå jag och malin har just sett crossroads filmen med britney spears, haha omg! så länge sen, så fula kläder dom har. men så gullig film! haha ååååå. sist ja såg den var typ 2002 då ja å min familj och några andra var tsm på finlandsfärjan! haha ojoj. vet inte riktigt vad jag ska skriva här, skriv i stort sätt ändast för att sebbe ska ha nå & läsa.....
nu blire sängen & garanterat upp ännu en tidig morgon imorn, igen... så man får prata med någon som make my day!


så jävla söt, man smälter ju!

orginalet! så fin


don't let me down boy, cause let me tell you, you will regret it!

fight for this one?

sitter just nu och har kunnat slappna av, nu bire kaffe med vaniljglass i och en film med mallan! mys!
vi har varit ute & powerwalkat en timma idag, nästa gång blir de springa rent av! när vi kom tillbaka till mig så tog vi intiativ å slängde lite burkar och sånt från lite festligheter och bärde ner en svin tung dörr i förrådet. sen så rev jag ut ALLA 3 garderober... och krigade som satan & rensa. nu ska ett ton kläder bort, fifan. & diska har vi gjort, & nu äre bara dammsuga & skura kvar. har inte hunnit såhär mycke på, jag vet inte när?

sen satt jag och kolla på skor... ååå vad jag vill bli rik, ha pengar. helst nyss! vill ha skor..kill me. tack. men ne då är såklart ALLA typ slutsålda -.-'




hard work work

sitter i soffan förtillfället, har haft världens jävla chilldag! vi slutade iaf tolv, sen blev de stan en sväng. sen råkade jag visst powernapa från 2 till kvart över 5. haha skönt vare då! svin obhegaligt när jag vakna, för ja drömde. men de kändes så sinnes verklit! nu inväntar jag mallan så ska vi ta tag & göra kyckling curry & pommes och sedan ut på en promenad med linda ( kanske? ) också! ska bli riktigt skönt, så man kan somna gott som satan ikväll! ska dock bli spännande å se hur långt vi orkar... haha men de va en annan femma!;)

take it all back


that's what i'm afraid of. not being enough. not good enough, not smart enough, not pretty enough.

don't lie your way to heartbreak



cause standing on a rooftop everybody scream youre heart out

Now that she’s back in the atmosphere

so there's this boy and he kinda has my heart, but he don't even know it yet.

okey, nu tänkte jag bara berättat att min dag har varit PERFEKT de började med att ja vakna 5 på morron -.-
tog upp datan & prata med en gullrumpa, sen så vara bara göra sig iordning å sen glida till skolan.
först fick vi veta vårat schema som var awesome! sen efter de fick vi gå in i salongen och bli ompysslade heeela dagen. färgat håret i en lite röda nyans & klippa av ca en decimeter. vart super nöjd! mitt hår har aldrig mått så bra som under denna period.

Måndag: Bild ( förmiddag )
Engelska ( eftermiddag )
Tisdag: Engelska ( förmiddag )
mentorstid ( eftermiddag )
Onsdag:frisörteknik i spegelsalen ( för & eftermiddag )
Torsdag:frisörteknik i salongen ( för & eftermiddag )
Fredag: idrott sen sluuuuut.
super awesome schema!

seeeen så tänkte jag bara skriva hur sinnesjukt awesome mitt liv är! att går bara perfekt, skolan har börjat & man får in nya rutiner, jag får en ny TV på fredag, jag har nog hittat en rätt perfekt kille som gör min dag, i stort sätt varenda dag, jag har absolut världens underbaste vänner & 2011 kommer bli ett riktigt bra år!
we will rock it!

a sweet little bullet from a pretty little gun

you may not be her first, her last, or her only.
she loved before she may love again.
but if she would love you one day and you know it, what else matter?
she's not perfect - you aren't either, and the two of you may never be perfect togheter.
but if she can make you laugh, cause you to think twice, and admit to being human and making mistakes,
hold onto her and give her the most you can.
she may not be thinking about you every second of the day, but she will give you a part of her that she knows you can break
- her heart.
so don't hurt her, don't change her, don't analyze and don't expect more than she can give.
smile when she makes you happy, let her know when she makes you mad, and just miss her when she's not there.


ja, de blev va vaken hela natten till 9 på morgonen.. sen somna jag till klockan 1. sen blev de en lång & varm dusch och sedan bar de av mot stan för att möta malin, min sköna böna! då blev de lite shopping & även fika på waynes, super mysigt! vi hade rätt mycke catching upp to do med tanke på lovet som varit. men nu är nu uppdaterad igen!
efter stan så gled vi hem hit, hon gjorde en frisyr på mig i brist på annat att göra och sedan käka vi lite middag! nu har hon just åkt härifrån, så jag ska vell diska undan & sedan gå och mysa ner mig i sängen och se one tree hill tills ja lyckas somna ( vilket lär vara väldigt snart ).

imorn börjar skola, rätt skönt ändå att få in lite dagsrutiner igen, ska bli spännande å se hur nya schemat ser ut.

just enjoy life, for a moment.


when you really like or love someone,
age, distance, height, weight..
it's just a damn number.

better togheter

"If a man wants you, nothing can keep him away. If he doesn't, nothing can make him stay."

just the little things


Right now, right at this moment there are 6,470,818,671 people in the world.
some are running scared. some are coming home. some tell lies to make it trough the day.
others are just not facing the truth. some are evil men, at war with good. and some are good, strugglin with evil.
six billion people in the world, six billion souls.
and sometimes,
all you need is one!

smells like teen spirit

sitter just nu i soffan & är jääävligt sliten, en dusch på d här så man får bli en människa! gårkvällen var trevlig ändå, men slutade sent som vanligt..så ja sov till 16.00 idag typ. fan, på tisdag börjar skolan å de kan bli mycket spännande å sen hur ja fixar de!
sen har ja suttit å kollat på lite saker till lägenheten osv, fysatan vad jag vill ha pengar... helst nyss!
just har jag iaf ätit fil & coco pops, så jääävla gott!:'D ikväll blire en lugn kväll å förhoppningsvis bara sitta inne å prata med gullrumpan, för ids verkligen ej göra nånting..

keep calm and carry on

har just anlänt till skellefteå! shit, GALEN kväll igår, som SPÅRA TOTALT. haha va hände igentligen me att polisen kom å mitt i allt va vi på storheden? ja fyfan, va hände me att vi fick punka å körde på fälgen till råne? va hände med att ja kom hem 07 imorse. haha aja, another story to tell! kul vare då! imorse kriga jag mig upp typ 12.00 om inte före, för då skulle de bäras av mot skellefteå igen, för skolan börjar igen på tisdag till&med, å amanda åkte me oss till skeå. nuu har ja å mamsen just äti pizza, nu städar hon min lägenhet. oo så gla ja blir! detta var desutom första gången på hela lovet tror ja där ja kliver upp så ja hinner se dagsljus. nu är ja sinnessjukt trött, fyfan.. men ikväll blire tydligen en lite lätt två dagars, men lungt blire hos linda å simme her i skellefteå, saknat mina brudar väldigt mycke!

nu ska ja sitta & välja hur mycke bilder som helst som ska upp på min vägg, kan bli spännande! sen blire hoppa i duschen å göra sig iordning, om inte en liten powernap först!

all the crazy shit i'll do tonight

vakna imorse, tänkte kliva upp klockan 1, meeen ne... så steg upp klockan två, hoppa i duschen sen kom nicklas å hämta mig så gled vi på willys å sen till han & käka ägghambrugare, så satans gott! länge sedan man trfa honom! nu blire städa och packa ALLT inför morgondagen, för då bär de av mot skellefteå för en kväll med brudarna & förtära lite alkohol! sebbis, de här är de ända inlägg du får idag tror jag!
aja, ha en awesome kväll allesammans!

love,

like you never been hurt before.

let go when you're hurting too much,
give up when love isn't enough,
and move on when things are not like before.
for surely there is someone out there who will love you, so much more.

party till your passed out!

sitter i soffan och ser lite two and a half men, ska gå ner på mitt rum och hämta kläder och tvätta som en tok till morgondagen. imorn blire sista partyt i boden på ett tag, på lördag då glider jag hem till skeå. så i helgen blir det en två dagars, de var ett tag sedan. kan bli hårt, men värt de. på lördag rockar vi i skellefteå iaf!

hello handesome


sometimes no matter how much you want things to happen, all you can do is wait.
but maybe waiting for you, is like waiting for rain in this drought
but still.
everyday i just want you more

Love is giving someone the power to destroy you,

but trusting them not to.

sitter och har just käkat kebab pizza, välförtjänt efter gårkvällen! som började de i nå jäääävulst me stress. men slutade bra sen trotsallt! haha ja.. ja kan ju skriva de vi gjorderå. Först kom natty till mig, å direkt när hon kom var vi tvungen å vända för då stod jocke, viktor & henke ute och väntade på oss. sen så körde dom oss till gstad så ja kunde hämta min alkohol osv. seeen körde vi tillbaka till mig på hertsön, för näe. då hade ja ju glömt min börs där. sen efter de släppte dom av oss på skurholmen hos jens ett tag där ja fixade nattys hår å limmade på hennes läsnaglar! eeeefterde så hämta dom upp oss igen & då gled vi till örnäset till adam där vi tillbringade en stor del av kvällen, men näääe för efter de då gled vi till mirijam i svartöstan, men direkt när vi kom dit så hann vi typ bara vända så åkte vi till jacki på skurholmen. men de var en super trevlig kväll faktiskt!

haha satan va vi åkte runt ändå.. men de var kul ändo. sen när vi var hos jacki så kom fille & dom från töre och hämta mig & jennifer å sen blev de bara nån snurr å sen hem. awesome duuuudes. sen när ja stupa hem så blev ja ju vaken till 8 imorse också.. men satt å prata me en gullisrumpa så de var ju som ändå värt!
nu ska ja slå på en film & bara slöa, sen måste ja plugga matte...wiho.... & sen blire no åka och sola också :'D

imorn äre ju tydligen p-artey igen, ååå hur ska detta orkas med?! sen även på lördag, för då glider jag till skellefte och alla brudar kommer, så då ska de partas lite. aja.. JA FUNDERAR DESUTOM PÅ ATT KÖPA EN NY TV. yeey, som ja också kan ha som skärm i lägenheten. hade vari super awesome, aja..

här haru ett mils långt inlägg sebbis, ja hoppas de här räcker nu för hela dagen!

shoot for the moon

and even if you miss, you land among the stars!


sitter här nyvaken... fan ja som tänkte att natty sku ringa å väcka mig men näe då har inte slöfisen vaknat själv än! så jag fick då allt kriga upp, får se om de blir nå partey idag. är så jääääävla trött de är inte ens kul..men maybe. jag sitter & drömmer mig om utlandsresor, och vill utomlands helst nyss.. så jävla skönt! vill bort till sol & värme ett tag. till nått ställe med typ flera mils långa, vita stränder! gaah, min pappa ska till thailand i två veckor & lämnar mig ( som vanligt ) men han sa att vi sku åka till sommarn. men ne, jag venne. ja vill no inte bara åka med han... we'll see. annars tar ja pengarna ja sku ha fått för min resa å glider själv, hihihi.









drömm destinationer... men someday!!!!!

what just happen?

jag tro ja ser ut som en fisk, nuuuu
nu har du fått se fisk minen mr perfect duuuude



sitter vaken fortfarande å tänkte eftersom ja har så lite å göra så uppdaterar ja å skriver lite mer i dehär inlägget... klockan är nu 06.13...& jag är inte ens trött. vet inte riktigt vad som gör de men. kan berätta lite om min kväll iaaaaf, natty kom hit efter de att ja kommit från boden & hon från lerbäcken, så kom ante & hämta upp oss så gled vi på donken & käka, så jääävla gott! efter de så skjutsa ante oss till jens på skurholmen, där vi var med han & kalle & såg nå film osv ( btw, en HELT spårad film! ) haha. seeeen så kom ekan, emil & sebbe och hämtade upp oss där så gled vi allihopa hem. sen hamna jag här, & har krigat med min bärbara dator som ja vet inte vad, så ja smällde ihop den hårt å slängde den på min kläd hög, DE VAR DEN VÄRD! den är helt jävla fucked up! såååå nu sitter ja vid min goa stationära på en stol.. som rullar sviiin lätt så ja rullar typ bort från datan hela tiden.. life's a bitch!

imooooorgon, då har ja hört att de ryktas om ppppartey. så de är vell bara tagga, ska föröska inte sova bort hela dagen imorn ( vilket ja ej kommer lyckas me ) men föröska kan man alltid! jaha, jaja men då taggar man vell på att göra lule osäkert imorn! ska krypa ner i sängen nu, & göra ett föröska på att sova.
gnight!

out of 6,823,000,000 people in the world

you have to choose me, be with me.

choose some drugs and have the time of your life with kids you would have hated in high school. choose god. choose a family. choose both. choose a lover and sleeping in the same bed every night. choose to take the late train home. choose to learn about the weather. choose to drown in the ocean. choose to be a lawyer and make a lot of fucking money. choose living day to day on luck. choose sex. choose drugs. choose fucking up every chance you get on the pursuit of finding something pure.
we will all forgive you!

knock em dead, kiddo!


sitter i sängen & har just duschat och har just vakna för inte alls så länge sedan, snart blir det stan för att äta med Veronika sedan ska vi gå & hälsa på Danne, kommer bli super mysigt! ikväll blir det nog att åka tillbaka till lule, där de blir att umgås med natty min fina! jag och verran sitter och klurar på vars faaaaaan vi ska käka, haha. Boden och dess urval alltså! sen tänkte jag bara skriva häääär att Petra du är super bra, & du klarar dig igenom vad fan som helst. det vet du, jag & alla andra. puss på dig gumman!. nu blire glida & välja nå kläder
ttyl

teenage dirtbag


som sagt, nya navelsmycket. tyckte de var het gulligt & enklare än den hängsmycket jag hade nyss!






är de nånting jag lärt mig i livet, är att aldrig ta något förgivet.


isn't it nice to find someone who will turn your heartaches into smile?
someone who will rebuild your world better than it is before.
someone who is worth loving
someone you can call all yours and last..
someone who you can say,
"if having you is wating and waiting is pain. then pain is worth having"

drink the poison, trace the veins.

<- DE HÄR SEBBIS! :')(MP)


ligger i sängen och ser en film ja hyrde idag men en godispåse, supermysigt faktiskt! är konstigt nog lite trött just nu, brukar ja aldrig vara nu, men typ vid 05 på morgonen.. funderar starkt på att sova. imorn ska ja föröska komma upp i tid, & göra lite nytta.



fight for youre happiness!

har just varit och solat & köpt ett nytt navelsmycke & gått lite på stan en sväng med papsen, sen har ja också hunnit glida över till mormor och morfar & käkat middag med dom, snart ska ja nog in till stan och hälsa på Danne om min pappa ids köra, annars blire nog bara en rätt lugn kväll! sen sitter ja å kollar på skor, ett par Jeffrey Campbell hade ju inte suttit så fel just nu, dock typ slutsålda ÖVERALLT... so fuck life!
imorn blire kanske färga mikkes hår sen ska nog jag & natty ha lite foto session på oss själva! kan bli spännande;)


hade kunnat döda för dessa i strolek 38..

your like venus

and im March



sittet och har just vaknat.. ännu ett nattsudd till ca 08 imorse, haha! men lätt värt såklart. idag ska jag åka till Boden & träffa en massa folk & sen spendera tid med papsen, kommer nog bli väldigt bra! haha jag vet ärligt talat inte riktigt vad jag ska skriva här.... men eftersom en viss somebody tvingar mig å uppdatera mycke så kan jag vell offta mig å göra de! så nu sitter ja här.. lalalalalalalalala & har ingenting å skriva. eller okey, vi har mycke snö här. nu ska jag åka till boden så nu vet du deeee... sen kan jag uppdetera igen när ja kommer hem till Boden!



cause baby you're a firework!

haha ännu ett nattsudd av mig, fattar knappt själv hur ja kommer orka börja kriga på 08 på en vecka! shit.. imorn blire då boden å hälsa på min pappa, saknar honom faktiskt. har inte träffat han på jätte länge, då blire nog lite träning också! & sen blire börja hjälpa morfar med compakten, blir awesome! sen ska ja hälsa på min
"tremänning" och massa andra, kan bli spännande hur ja ska hinna allt! men de ska bli trevligt.
sitter & snackar med en gullrumpa för tillfället, han gör natten värd att vara vaken på iaf!



camilla "camela" elofsson,

somehow i knew we would be friends.
we'd have our fights, our ups and downs, but when the big things came along, we could work anything out.
we'd fight then laugh it off because we learned it wasn't worth it.
we knew that our friendship would make it through anything.
it feels like we've been friends forever, and really, we have.
but no matter what, you've always been there when i needed you the most

back 2 basic!

be strong now
becasuse things will get better
it may be stromy now
but you know it can't rain forever

happiness is where we find it

sitter hos camela med hon och natty och överväger starkt att ta ur hårförlägningen ikväll, sen börja en väldigt lång resa på att bli blond & förtjockna håret. kan no bli rätt awesome. men inte way to blond, men det blir bra! har en viss "look" ja vill ha håret som, och de är denna!:)
jag och camilla ska ta en promenad senare, börja ett litet nytt å hurtigare liv. sen blir de beställa på och prova tandblekning, kan bli riktigt spännande ;O natty springer runt som en tok, och förösker hitta sin kamera som nått jävla liffa verka ha snott här i fredags. hatar verkligen sånt där!


så sinnessjukt snygg frisyr, men vågar man? love it!

LÅTEN!♥

so far so god.

FAN, sitter i soffan och har just vaknat... känns som att de är dags att börja vända tillbaka dygnet snart? dock så äre en vecka kvar av lovet. på fredag eller lölrdag bär det av mot Skellefteå igen. skönt att få int lite rutiner igen, kommer bli super! var vaken till typ 06.30 imorse.. haha shit. men det var de absolut värt!
nu ska ajg gå och duscha så jag blir en människa sen ska jag tvätta lite, efter de bär de av till camilla för en mysig kväll ithink!



a womens heart is a deap ocean of secrets


it's hard to wait around for something you know might never happen
but its harder to give up..
when its everything you ever wanted


hello 2011

sitter i soffan och är seg & less, snacka om bakisdag endast! ids typ int leva, men gårdagen var mycket festlig! den börjades hos camilla, & sedan bar de av mot stan till 00 slaget och skåla in de nya året med skumpa. de var lyckat, och nyårs pussar i miljontals. så de ska va! sen så träffa vi svin mycke folk i stan, och sedan kom ga,s mamma och hämta oss så gled vi till camela igen. sen kom fille och hans törekompisar och hämta oss i gstad så gled vi in till stan och hämta upp cassie och natty, sen gled vi till töre! haha -.-' va hände där igentligen..aja de spåra anyway.

nu väntar jag på att min mamma ska komma hem med godis åt mig, för ja orkar inte röra på mig...